tiistai 14. tammikuuta 2014

Paniikia Bangkokissa ja kaaosta Phuketissa!


Noniin nyt on viimeset itkut itketty ,hyvästelty läheiset ja lempiherkkuja joita jäädään kaipaamaan tankattu olan takaa. Matkaan lähdettiin kuitenkin innolla ja hyvillä mielin.  
 

Treffattiin lentokentällä jo ajoissa jotta kerkesimme vielä yhessä kriiseillä ja stressata kaikesta ja valkata sopivat matkanamit.

 


Huh mikä ensimmäinen päivä Phuketissa !
 Päivähän ei menny ihan niinkun strömsössä. Ensimmäinen vastoinkäyminen tuli kun Bangkokista lähtiessä juuri ennen koneeseen siirtymistä Tytti huomasi hukanneensa takkinsa. No siinä sitten ensin Tytti Saran kanssa lähti juoksemaan kenttää ympäri ja etsimään takkia tuloksetta. Seuraavalle etsintäkierrokselle lähti Anu mukaan ja takki löytyi ja koneeseenkin ehdittiin! Huh !

No sitten tämä kaikkein hauskin juttu. Taksikuski heittää meidät ennalta varattumme hostellin eteen. Kadulla on kyltti, jossa on hostellin nimi. Siinä hetki etsiskellään, että mistähän hitosta hostelliin mahdetaan päästä sisään kunnes selviää ettei moista hostellia ole edes olemassa !! JUUUUUUUUST ei nimittäin paljoo naurattanu. Onneks olimme ehtineet maksaa pelkän varausmaksun.

Eräs nainen lähti meitä auttamaan ja etsimään uutta yöpaikkaa. Pari tuntia hujahti ja muutamat hotellit kierrettiin. Raha olisi pitänyt olla käteisellä ja siitähän riemu vasta ratkesikin kun Tytti meni nostamaan koko summaa automaatilta ja koneppa ei antanutkaan rahoja. Siinä sitten soiteltiin pankkiin ja yritettiin kielimuurin kanssa asiaa selvitellä. Onni onnettomuudessa ja rahat tallessa ja yösijakin löytyi. Kaikesta huolimatta niiiin lämmin ja ranta upea!  (vapiskaa Suomessa) Ei vaihettais tätä mihinkään!
 
 
 

 

 

Vuorokauden ympäri valvonneina olimme aivan poikki. Lähdettiin kuitenkin naamanpesun kautta rantsulle ottamaan pikku päikkärit. Illalla järjestettiin pikku iltapalapiknik parvekkeella ja ajoissa nukkumaan. Huomenna sitten käristelläänkin koko päivä rantsulla :)

Suukkoja,
Tytti, Sara ja Anu

3 kommenttia:

  1. Teiltä komikolta pystyy kyllä odottaan, että kommelluksia sattuu :DD mutta onneks kaikki asiat selvis :)) Ihania kuvia ja täällä Suomessa ollaan jo kateellisia! :D

    VastaaPoista
  2. Teittekö Bangkokissa mitään muuta kuin olitte lentokentällä läpikulkumatkalla? :)

    VastaaPoista
  3. Juu vaikka mitä on jo ehtiny tapahtuu, mitä on vaikee sanoiks pukea tässä blogissa...tää kolmikko on kyl parasta laatuaan :D

    Bangkokissa tosiaan oli vain koneen vaihto, mutta siinäkin ajassa ehdittiin aiheuttaa kaaosta :-----D

    VastaaPoista