keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Vihdoinkin vapaaa!




Heipsansaa pitkästä aikaa! 

Nyt tulee varmaan mukava pläjäys blogitekstejä, koska meillä on vihdoin aikaa! Muutama viikkohan tässä on edellisestä vierähtänykkin, mutta sinä aikana on tapahtunut vaikka mitä jännää. Alottelen nyt ensin kertomalla vähän tän hetkisiä kuulumisia, jonka jälkeen tulee postauksia jo tapahtuneista retkistä ainakin Universal studio of Japanista ja Hiroshimasta. (Kunhan saan kyseisiltä reissuilta kuvia käsiini!)

No mutta kiirettä on yllättäen pitäny, koska meillä on ollu tässä koko viikon käynnissä midterm examit joihin kuului lukemiskoe, puheen- suullinen ja kirjallinenkoe sekä luetunymmärtämisen- ja kirjoittamisen koe. Kaiken tämän lisäks meille pärähti HIV/AIDS esitelmä globalizaation kurssille maanantaiksi. 

Kyllä sitä on muutaman kerran tullu iteltä kysyneeks,
 et en sitten yhtään helpompaa kieltä valinnu opiskeltavaks? :D
Viikonpäivät
Luetunymmärtämisen treeniä 

Mutta kuten sanotaan raskaat työt vaatii raskaat huvit ja nyt on hyvia luvassa kerrassaan. Tänään nimittäin alkoi kauan odotettu SPRING BREAK! Ja kuten lomalla yleensäkkin on kerettävä yhden viikon aikana tekemään kaikkea. Meiänkin viikko on ahdettu täyteen erilaisia aktiviteetteja. Tänään illalla porukalla illalliselle juhlistamaan loman alkua. Huomenna suuntaamme nenämme Kyotoon markkinoille, lauantaina mennään opettelemaan miten valmistetaan japanilaista ruoka ja sunnuntai on vielä auki mahdolliselle päivä reissulle Naraan tai Kobeen. Mutta kaikista ootetuin hetki koittaa maanantai aamuna kun lentokone lennättää meiät Japanin eteläisimpään kolkkaan eli Okinawalle. Viis päivää vaan rentoutumista ajattelematta kertaakaan Takeshi-sania tai Mearii-sania (meiän japaninkielen oppikirjojen päähenkilöt). Hyvää ruokaa, merta, aurinkoa ja kauniita maisemia, niistä on meiän ens viikko tehty.  

Saanen esitellä Mary ja Takeshi

Toivottelen teillekki mukavaa viikkoa sinne! Nauttikaa takatalvesta kun me nautitaan auringosta!
Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti